BricsCAD Lite-banner

Bestill vårt BricsCAD® Basic-kurs (online) 14.-15. oktober

Mål for kurset

Etter å ha fullført kurset vil deltakerne kunne tegne og redigere ulike modeller i BricsCAD®. Enten du tegner en mekanisk modell, et hus eller et hvilket som helst objekt i 2D. Deltakerne vil lære å sette opp tekst på en tegning, måle, skravere og skrive ut. BricsCAD® følger filformatet DWG.

For mange er det relevant å kunne importere og tegne på en PDF-tegning. Både import og eksport av PDF-filformater gjennomgås. Det legges opp til ulike oppgaver slik at deltakerne får god trening i bruk av tegne- og redigeringskommandoer underveis.

Forutsetninger

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, bortsett fra generell PC-kunnskap.

Innhold i kurset

  1. BricsCAD® - oppstart og brukergrensesnitt
  2. Kommandoer for tegning
  3. Hent kommandoer
  4. Tekst i tegningen
  5. Tegn i lag
  6. Klekking
  7. Utskrift
  8. Dimensjoner
  9. Arbeid med PDF-filer i BricsCAD®.