Installation & konfiguration

Installation & Konfiguration

Installation & konfiguration

Skräddarsydda installationer och programvaror

Vi skräddarsyr er installation och programvara enligt era krav och önskemål. Vi jobbar ihop med er nuvarande IT-organisation för att hitta en lösning som kombinerar vårt kunnande och vår erfarenhet om våra produkter med er kunskap och förståelse för IT-miljön och kravställningarna.

Vi kan exempelvis sköta driften av er licensserver i vår egen molnmiljö (Microsoft Azure) eller hos er via fjärrskrivbord, se till att nya licenser läggs på vid avtalsförlängningar, följa upp och rapportera om licensanvändning och därmed hjälpa till med debiteringsunderlag för olika divisioner eller kontor.

Hör av dig

Kontakta oss för en offert i samband med nyköp eller uppgraderingar av licenser.

Till kontaktsidan om Hör av dig

Vanliga frågor

Kan jag integrera er CAD-miljö med andra system?

Ja, vi kan integrera vår CAD-miljö med dokumenthanteringssystem, ERP-system eller andra administrativa system, on-premise eller i molnet. Vi samarbetar med er leverantör för att hitta den bästa tekniska lösningen för alla system som är inblandade i integrationen.

Kan jag få hjälp med installation och konfiguration?

Vi hjälper er och skräddarsyr er installation och programvara. Vi samarbetar med er IT-organisation för att hitta den bästa lösningen för era krav och önskemål.