Applikationer

Autopath - Toppbild

Optimera ditt CAD-arbetsflöde med tredjeparts-applikationer

Autopath - logo

Verktyget för svepvägsanalys och fordonssvängsimulering

Autopath från CGS Labs är en professionell mjukvarulösning för analys av fordonssvepta vägar som används av civilingenjörer, transportpersonal, arkitekter och stadsplanerare.

Autosign - logo

Designa trafikskyltar och vägmarkeringar

Autosign från CGS Labs innehåller omfattande samlingar av landsspecifika trafikskyltbibliotek, vägmarkeringar, trafikljus och andra element. Den genererar detaljerade layouter, rapporter, 3D-objekt (BIM) och realistiska visualiseringar för att hjälpa transportingenjörer och trafikingenjörer.

Civil Site Design - Logotyp

Innovativ väg- och rördesign

Civil Site Design ger dig mycket effektiva och lättanvända designverktyg för väg- och korridorbaserade projekt, markutveckling och platsgradering, dagvatten, avlopp samt rördesign.

CP-Symbols - mechanical symbols

CP-Symbols – Tusentals med CAD-symboler

CP-Symbols från CADprofi är ett professionellt bibliotek med symboler som skapats i enlighet med både nationella och internationella standarder.

GTXRaster - logo

Arbeta med pappersritningar i BricsCAD®

GTXRaster CAD®-serien, den branschhyllade ”BricsCAD® for Raster” är en programvara för rasterredigering och -rensning som finns tillgänglig för BricsCAD®-användare. Ändra och förbättra dina gamla pappersritningar i din föredragna CAD-miljö för användning i din nuvarande designprocess.

JTB FlexReport - omslagsbild
JTB World - Logo

Få bättre koll på nätverkslicenser med JTB FlexReport

JTB FlexReport är ett rapportverktyg för applikationer som använder nätverkslicenssystem som RLM. JTB FlexReport är verktyget som skapar rätt underlag för optimerad hantering och vidarefakturering av programvarulicenser, ökad produktivitet och säkerheten att du varken äger för många eller för få licenser.

Power Path - logotyp

Energi, den smarta vägen

Power Path-lösningen används för elöverföring och distributionssystem. Power Path ger ett snabbare arbetsflöde och automatisering för 2D-skapande av dokumentation, mekaniska beräkningar samt 3D BIM-modellutveckling.

Spatial Manager - produktbild
Spatial Manager - Logo

Hantera spatial data – enkelt, snabbt och kostnadseffektivt

Spatial Manager för BricsCAD® är ett kraftfullt tillägg, designat för användare som behöver importera, exportera, transformera och hantera spatial data på ett enkelt, snabbt och kostnadseffektivt sätt. Spatial Manager inkluderar många funktioner som hittills inte har setts i BricsCAD®.

Logotyp ELPROCAD

En komplett CAD-lösning för elkonstruktörer och elinstallatörer

ELPROCAD är en komplett CAD-lösning med symboler och funktioner för elkonstruktörer och elinstallatörer. Programmen effektiviserar din elkonstruktion väsentligt och utgör en ny plattform där du kan växa vidare i din egen automationsgrad.

Programfamiljen utvecklas sedan 1985 av oss och säljs idag av vårt systerbolag ELPROCAD AB.