Flexibla licenser, konkurrenskraftigt pris, kraftfulla verktyg och svensk support

BriscCAD 2D och 24/7

Ett avancerat 2D CAD-verktyg till
lägre kostnad. Support och utbildningar med 
PROCAD Systems.

Vad är BricsCAD® Lite?

Att betala för oanvända CAD-program är en dyrbar investering för företaget, särskilt om ni har flera sällananvändare. Med BricsCAD® Lite får ni en snabb och effektiv väg till 2D-ritningar och tillverkningsdokument. Givetvis DWG- och LISP-stöd för full kompatibilitet med AutoCAD® och andra CAD-program. Det är en enkel, kostnadseffektiv och kraftfull lösning. BricsCAD® Lite ger er ett mångsidigt CAD-program där effektivitet och flexibilitet smälter samman till ett och samma ställe. Visst låter det smidigt?

Vad utmärker BricsCAD® Lite som ett prisvärt CAD-program?

Med BricsCAD® Lite är det ni som företag som har den fulla kontrollen. Vi tror på din frihet att köpa och använda CAD-programvaran efter era premisser och behov. Det innebär att ni har ägandeskapet till er programvara samtidigt som ni minskar kostnaderna och optimerar arbetsflödet. PROCAD Systems erbjuder en okomplicerad licensmodell med en överlägsen prestanda och DWG-kompatibilitet. Välj fritt mellan singellicens, volymlicens, nätverkslicens eller hyreslicens. Nätverkslicens ger flera användare åtkomst till programvaran via en licensserver. Licenser tilldelas klienter baserat på aktiveringsnyckeln. Släpper en klient sin licens blir den tillgänglig för andra. Byte av licensserver är enkelt med av- och återaktivering av aktiveringsnyckeln.

BricsCAD Lite banner

Varför ska ni välja BricsCAD® framför AutoCAD®?

BricsCAD® står för den mest flexibla licensmodellen som erbjuder valmöjligheter mellan nya licenser och hyresavtal, antingen för nätverk eller fristående användning. Med BricsCAD® har ni friheten att skapa en miljö som passar er bäst genom att blanda dem på ett sätt som passar era behov. Vid jämförelse av priser mellan BricsCAD® och AutoCAD® blir det tydligt att en BricsCAD®-hyreslicens kostar ungefär hälften så mycket som motsvarande AutoCAD®-licens.

Jämför BricsCAD® med AutoCAD®

BricsCAD® Lite AutoCAD®
Licensflexibilitet (perpetual, prenumeration, nätverksanvändare) x
DWG-baserat filformat x x
Kommandon enligt branschstandard, inkl. alias x x
Kommandorad (autoslutförande, mellansträng, klickbara alternativ) x x
Intelligent kontextuell QUAD-meny x
AI-drivna verktyg som CopyGuided och BLOCKIFY x
Fullt LISP-stöd (vl, vlr, vla och vlax) x x

Vi förstår att det kan vara mycket information på samma gång. Att välja ett nytt CAD-program innebär en hel del val.Vill ni veta mer om BricsCAD® Lite eller har andra frågor?

Ring oss på 021-81 60 00 eller fyll i formuläret!

Testa BricsCAD® Lite i 30 dagar

Ladda ner en testversion av BricsCAD®, där du kan testa alla funktioner i BricsCAD® Lite. Testlicensen är giltig i 30 dagar.

Behöver du support under testperioden är du välkommen att kontakta oss.

Ladda ned demo om Testa BricsCAD® Lite i 30 dagar
BricsCAD-vyer