CAD-systemet som utmanar marknadsledande konkurrenter

BricsCAD® – marknadens smartaste CAD-verktyg

BricsCAD® erbjuder den mest flexibla licensmodellen på marknaden. Välj mellan eviga licenser eller prenumerationer, nätverk eller fristående. Eller blanda fritt för att skapa en licensmiljö som passar er verksamhet.

Jämför priset för BricsCAD® med konkurrenterna! En permanent BricsCAD®-licens kostar ungefär hälften av en årlig prenumeration på AutoCAD®.

BricsCAD-vyer
PROCAD Systems AB - Rickard Jonsson
Rickard Jonsson, VD

PROCAD Systems AB

Vi på PROCAD Systems har sedan 2001 ett nära samarbete med BricsCAD®:s tillverkare Bricsys. Vi är Bricsys Premium Partner och Skandinaviens största återförsäljare. Vi tillhandahåller utbildningar och svensk produktsupport. Välkommen att kontakta oss!

Bricsys Premium Partner

BricsCAD® som AutoCAD®-alternativ

BricsCAD® gör det möjligt för varje ritare, ingenjör, arkitekt, lantmätare och designer att uppnå mer till en lägre totalkostnad. Uppgradera från AutoCAD® till BricsCAD® på bara en timme och var produktiv på mindre än en dag.

Läs mer om fördelarna om BricsCAD® som AutoCAD®-alternativ
BricsCAD som AutoCAD-alternativ. Bilden visar en 3D ritning

Okomplicerade licensmodeller

BricsCAD Licensmodeller

Designa fritt med BricsCAD®, den mest kostnadseffektiva CAD-programvaran med DWG-kompatibilitet, flexibel licensiering och överlägsen prestanda.

Du kan fortfarande äga din BricsCAD®-licens. Köp en permanent licens för BricsCAD en gång och använd den så länge som din dator och operativsystem stöder det. Vi erbjuder även en hyresmodell.

Vårt prisvärda BricsCADⓇ Maintenance-program hjälper dig att hålla dig uppdaterad med de senaste versionerna av programvaran till ett lågt pris.

BricsCAD®-licensnycklar fungerar med alla språkversioner av produkten. Du kan även använda din licens när du är på redande fot. Önskar du volymlicenser, eller flytande nätverkslicenser, så erbjuder vi det också.

BricsCAD® är utformat för att möta behoven hos de flesta användare, i en enda produktfamilj. Plattformen väljer du själv – Windows, macOS eller Linux.

Testa hela BricsCAD® utan kostnad

Ladda ner en testversion av BricsCAD® Ultimate, där du kan testa samtliga funktioner i BricsCAD® Lite, Pro, BIM, Mechanical och Shape.

Testlicensen är kostnadsfri och giltig i 30 dagar. Behöver du support under testperioden är du välkommen att kontakta oss.

Ladda ner testversion om Testa hela BricsCAD® utan kostnad
BricsCAD Lite banner